"Чаму Меша не мае хаты": інтэрактыўныя чытанні ад Надзеi Ясмiнска: узрост: 5-8 гадоў

Дзе: вул. К. Маркса, д.12, Нацыянальны гістарычны музей Рэспублікі Беларусь.

Калі: 2 чэрвеня, 14:00

Што: прэзентацыя новай кнігі Надзеі Ясмінска “Чаму Меша не мае хаты?”.

Хто ж такi Меша? Яго можна назваць беларускiм бабайкам, бо некалi мамы i бабулi палохалi iм непаслухмяных дзяцей. Але адкуль у яго чорная поўсць, калючы нораў i, галоўнае, чаму Меша пакiнуў сваю цёплую печку i цяпер не мае хаты? Маленькiя i дарослыя слухачы могуць пра ўсё даведацца з казачнай гісторыі, якую раскажа і пакажа Надзея Ясмiнска.

“Чаму Меша не мае хаты?” – аўтарская казка Надзеі Ясмінска, выдадзеная зусім нядаўна ў серыі “Каляровы ровар” выдавецтва "Кнiгазбор".

Кніга аформлена мастачкай Кацярынай Дубовік.

Тэлефон для даведак: 327 43 22, 327 48 27

Добавлено: 31 05 2018

Центр подологии и аппаратного педикюра "ПодологПлюс" приглашает вас на профилактику и лечение заболеваний ног. Специалисты нашего центра всегда помогут вам справиться с любым недугом. Оборудование вас приятно удивит и порадует.
Компания "Интерпоинт" – это международная транспортная компания, которая осуществляет пассажирские и грузовые перевозки автомобильным транспортом, перегон техники по странам Евросоюза, СНГ и территории Республики Беларусь.
Мы – станция техобслуживания, способная осуществить ремонт любой сложности всех систем грузовиков, микроавтобусов, а также легковых автомашин. Услуги СТО "Никелия" включают в себя полный комплекс услуг, необходимый для любого автомобиля.